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QUESTIONNAIRE ON PERIODIC FINANCIAL REPORTING

The purpose of this questionnaire is to seek views and comments from market users and interested
parties regarding the issues discussed in the Consultation Paper on Periodic Financial Reporting
published by The Stock Exchange of Hong Kong Limited (the Exchange), a wholly-owned
subsidiary of Hong Kong Exchanges and Clearing Limited (HKEx), in August 2007.

Amongst other things, the Exchange sceks comments regarding whether the current Main Board
Listing Rules and Growth Enterprise Market (GEM) Listing Rules (together, the Rules) should be

amended.

A copy of the Consultation Paper and this questionnaire can be obtained from the Exchange or at
http://www.hkex.com.hk/consul/paper/consultpaper htm.

Please return completed questionnaires no later than 5 November 2007 by one of the following
methods:

By mail or Corporate Communications Department
hand delivery Re: Consultation Paper on Periodic Financial Reporting
to: Hong Kong Exchanges and Clearing Limited

12th Floor, One International Finance Centre
1 Harbour View Street, Central

Hong Kong
By fax to: (852) 2524-0149
By email to: pfr@hkex.com.hk

The Exchange’s submission enquiry number is (852) 2840-3844.

Please indicate your preference by ticking the appropriate boxes.

Where there is insufficient space provided for your comments, please attach additional pages as
necessary. :




Half-year reporting

Question 1. Do you agree that the time allowed for the release of half-year results announcements
and reports should be shortened from three months to two months after-the relevant financial period

end?
D Yes
[E No

Please state reasons for your views.

Taking inte account the time required for typesetting, translating and printing the interim reports
following the release of results announcement, the proposed shortened time frame of two months
for the release of half-year results announcements and reports would be too tight. The time
allowed for release of interim reports should remain unchanged at three months.

Ouestion 2: Do you agree that the new reporting deadlines should be introduced in phases;
specifically: ‘

(a) “large companies” (as defined pursuant to Question 3 below) bemg required to comply with
the new Rules first; and

(b)  to allow a transitional period of two years for other companies to meet the new deadlines?

] Yes
3 No

Please state reasons for your views,

All companies shall be treated equally and the 2-year transitional period shall be applicable to all
companies.

]

Question 3: Do you agree that “large companies” should mean companies with a market
capitalisation of $10 billion or more as at 31 December 2006 and, in the case of issuers that are
newly listed after 1 January 2007, those with an imtial market caplt'ahsatlon of $10 billion cor more
on the date of listing? (For more detail, please sce paragraph 21 of the Consultation Paper.)

M Yes
X No

Please state reasons for your views.

(See comments for Q2 J




Question 4: Do you agree that the commencement dates for the accelerated reporting deadlines for
half-year reporting for Main Board issuers should be:

{(a) “large companies” — half-year accounting periods ending on or after 30 June 2008;

(b)  other companies - half-year accounting periods ending on or after 30 June 2010?

D Yes
E No

Please state reasons for your views. Please also comment, including reasons, if you have other
suggested commencement dates.

see comments for Q2

Annual reporting

Question 5: Do you agree that the time allowed for the release of annual results announcements and
reports should be shortened from four months to three months after the relevant financial period

end?

' Yes
Na

Please stale reasons for your views.

Again, taking into account the time required for typesetting, transjating and printing the annual
report following release of the annual results, the proposed shortened time frame of three months
for the release of annual results announcements and reports would be too tight.  The time allowed
for the release of annual reports should remain unchanged at four months.




Question 6: Do you consider that the new three month reporting deadline should be introduced in
phases such that:

(@) “large companies” (as defined pursuant to Question 7 below) would be required to comply
with the new Rules first; and

(b)  there would be a transitional period of two years for other companies to meet the new

deadline?
] Yes
X No

Please state reasons for your views.

All companies shall be treated equally and the 2-year transitional period shall be applicable to all
companies.

Question 7: Do you agree that, for these purposes, “large companies” should have the same
meaning set out in Question 3 above (and paragraph 21 of the Consultation Paper)?

[0 Yes
X No

Please state reasons for your views.

See comments for Q6

Question 8: Do you agree that the commencement dates for the accelerated reporting deadlines for
annual reporting for Main Board issuers should be:

(a) “large companies” — annual accounting periods ending on or after 31 December 2008,

(b)  other companies — annual accounting periods ending on or after 31 December 20107

] Yes




>4 No

Please state reasons for your views. Please alse comment, including reasons, if you have other
suggested commencement dates.

See comments for Q6

Mandatory quarterly reporting for Main Board issuers

Question 9. Do you agree that mandatory quarterly reporting should be introduced for Main Board
issuers?

O Yes

< No

Please state reasons for your views.

We have been one of the companies performing quarterly reporting on a voluntary basis. In our
experience, much additional time and efforts are required to be devoted to the preparation and
release of quarterly reporting. Our Management is currently considering the adoption of
mandatory financial reporting only with a view to reserving more Management time and
Company's resources for operational matters and business development, which will be in the
interest of the Company and shareholders as a whole. We are of the view that the current regime
of financial reporting and disclosure requirements under the Listing Rules can provide sufficient
and timely information to the shareholders and investors.

Question 10: Do you agree that Main Board issuers should publish their quarterly reports within 45
days after the period end?

] Yes
No

If you believe that a reporting deadline for quarterly reporting -other than 45 days is more
appropriate, please state your preference. Please also state reasons for your views,

See comments for Q9.  Also, the proposed period of 45 days is too tight.




Question 11: Do you agrec that quarterly reports of Main Board issuers should include as a
minimum al{ the information set out in Table 8 of the Consultation Paper?

D Yes
X No

Please state reasons for your views. Please also comment, together with reasons, on those items
which you believe may be considered to be added to Table 8.

See comments for Q9

Question 12: Do you agree that a condensed consolidated income statement in a quarterly report
should contain the following information, together with prior year comparatives:

(a) current quarter results; and

(b)  cumulative year-to-date results?

O Yes
@ No

Please state reasons for your views.

See comments for Q9

Question 13 Do you believe that the following information, together with prior year comparatives,
should also be provided in the condensed consolidated income staternent in the quarterly report for
a third quarter (see paragraphs 60 and 61 of the Consultation Paper):

(a) the first quarter results; and

(b) immediately preceding quarter results?

] Yes
> No

Please state reasons for your views.




See comments for Q9. Also, such additional disclosures will make the disclosures unduly
complex and burdensome to read.

Question 14. Do you agree that printing and mailing of hard copies of quarterly reports to all
shareholders and holders of the company’s other securities should not be required but listed issuers
should be required to publish their quarterly reports on the HKEx website and the listed issuer’s

own website?

] Yes

] No

Please state reasons for your views.

See comments for Q9. But if quarterly reporting were to be introduced, we agree that the
printing and mailing of hard copies of the quarterly reports should not be required. We also
noted it is proposed that copies of the quarterly report would be madg available to shareholders on
request (paragraph 64 of the Consultation Paper refers). Since the quarterly reports will be
published on the HKEx website and the listed issuer's own website, we think that issuers shall be
allowed to charge a reasonable fee per sheet together with the postage when copies of quarterly
report are requested to cover the administrative cost.

Question /5. Do you agree that the new quarterly reporting requirements should be mtroduced in
phases with:

(a) “large companies” (as defined pursuant to Question 3 above) being required to comply with
the new Rules first; and

(b) other companics allowed a transitional period of two years to meet the new deadlines?

O] Yes
MK No

Please state reasons for your views.

All companies shall be treated equally and the 2-year transitional period shall be applicable to all
companies if quarterly reporting were to be introduced.

Question 16: Do you agree that the commencement dates for the new quarterly reporting
requirements for Main Board issuers should be:

-7~




(a) “large companies” — three months quarterly accounting periods ending on or after 30
September 2008; and

(b) other companies ~ three months quarterly accounting periods ending on or after 30

September 20107
1 Yes
X No

Please state reasons for your views. Please also comment, mcluding reasons, if you have other
suggested commencement dates.

See comments for Q15

Alignment of GEM Rules to proposed Main Board Rules on quarterly reporting

Question 17: Do you agree that the same disclosure and publication requirements for quarterly
reporting should apply to Main Board and GEM issuers?

O Yes
= No

Please state reasons for your views.

See comments for Q9

Question 18: Do you agree that GEM issuers should be required to comply with the new disclosure
requirements starting from their three months quarterly accounting periods ending on or after 30

September 20107?
| Yes
X No

Please state reasons for your views.

See comments for Q9

Question 19: Do you agree that the reporting deadline for the new GEM quarterly reports should be
the same as the reporting deadline for Main Board quarterly reports even if that means extending
the reporting deadline for GEM quarterly reports?

] Yes




X No

Please state reasons for yout views.

See comments for Q9

Question 20: Do you have any other comments in respect of the issues discussed in the
Consultation Paper? If so, please set out your additional comments.

Name : Title
Company Name

Contact Person : _ _ _ Tel. No.
E-mail Address : Fax No.




