QUESTIONNAIRE ON PERIODIC FINANCIAL REiPORTING

The purpose of this questionnaire is to seck views and comments from market users and interested
parties regarding the issues discussed in the Consultation Paper on Periodic Financial Reporting
published by The Stock Exchange of Hong Kong Limited (the Exchange) a wholly-owned
subsidiary of Hong Kong Exchanges and Clearing Limited (HKEx), in August 2007.

Amongst other things, the Exchange seeks comments regarding whether the current Main Board
Listing Rules and Growth Enterprise Market (GEM) Listing Rules (together the Rules) should be

amended.

A copy of the Consultation Paper and this questionnaire can be obtained from the Exchange or at
http://www .hkex.com.hk/consul/paper/consultpaper.htm. f

Please return completed questionnaires no later than 5 November 2007 by one of the following
methods:

By mail or Corporate Communications Department
hand delivery Re: Consultation Paper on Periodic Financial Reportlng
to: Hong Kong Exchanges and Clearing Limited

12th Floor, One International Finance Centre
1 Harbour View Street, Central

Hong Kong
By fax to: (852) 2524-0149
By email to: pfr@hkex.com.hk

The Exchange’s submission enquiry number is (852) 2840-3844.
Please indicate your preference by ticking the appropriate boxes.

Where there is insufficient space provided for your comments, please attach additional pages as
necessary. :




Half-year reporting

Question I: Do you agree that the time allowed for the release of half-year results announcements
and reports should be shortened from three months to two months after the relevant financial period
end? '

X Yes
| No

Please state reasons for your views.

Hong Kong is supposed to be a world-class financial centre. It should nat have standards that are
more lax than other markets in the region. |

Question 2: Do you agree that the new reporting deadlines should be introduced in phases;
specifically:

(a} “large companies” (as defined pursuant to Question 3 below) beiné required to comply with
the new Rules first; and '

(b) to allow a transitional period of two years for other companies to meet the new deadlines?
4 Yes
24 No

Please state reasons for your views.

1 am not totally opposed to the iransitional period, but I do not think it needs to be 2 years. I
should hope that publicly listed companies in Hong Kong should be able to deal with shortened
reporting periods in a shorter amount of time! It should also not place an undue operational
burden on such companies given that faster reporting is required in any case in other markets, and
should be part and parcel of good business practice to have internal reports completed in a timely
mannet. :

Question 3: Do you agree that “large companies” should mean companies with a market
capitalisation of $10 billion or more as at 31 December 2006 and, in jthe case of issuers that are
newly listed after 1 January 2007, those with an initial market capitalisation of $10 billion or more
on the date of listing? (For more detail, please see paragraph 21 of the Consultation Paper.)

[y Yes
1 No

Please state reasons for your views.




r !
That seems fair, although I see mo reason to single such companies out, as per my previous
response.

Question 4: Do you agree that the commencement dates for the accelerated reporting deadlines for
hatf-year reporting for Main Board issuers should be:

(a)  “large companies” — half-year accounting periods ending on or after530 June 2008;
(b)  other companies — half-year accounting periods ending on or after 30 June 20107
] Yes
< No

Please state reasons for your views. Please also comment, including reasons if you have other
suggested commencement dates.

As mentioned before, 1 do not see why smaller companies should need almost 3 years to sort
themselves out, when smaller companies should, indeed have an eaSIer task of filing their
submissions than larger companies with more diverse business divisions. |

Annual reporting

Question 5: Do you agree that the time allowed for the release of annual results announcements and
reports should be shortened from four months to three months after the relevant financial period
end?

X Yes
] No

Please state reasons for your views.

At a minimum, yes.




Question 6: Do you consider that the new three month reporting deadhne' should be introduced in
phases such that: :

(a) “large companies” (as defined pursuant to Question 7 below) wouId be required to comply
with the new Rules first; and :

(b)  there would be a transitional period of two years for other compames to meet the new

deadline?
] Yes
K No

Please state reasons for your views.

It should not be necessary for main board companies, large or small, to require 3 years to report
their resuits within a 3 month period after the period ends. ;

Questzon 7: Do you agree that, for these purposes, “large compames should have the same
meaning set out in Question 3 above (and paragraph 21 of the Consultation Paper)?

& Yes
] No

Please state reasons for your views.

-

Question 8: Do you agree that the commencement dates for the accelerated reporting deadlines for
annual reporting for Main Board issuers should be:

(a) “large companies” - annual accounting periods ending on or aﬁer 31 December 2008,

(b) other companies — annual accounting periods ending on or after 31 December 20107

D Yes




X No

Please state reasons for your views. Please also comment, including reaSons if you have other
suggested commencement dates. :

I believe [ have made plain my reasoning in the questions above - no-one should require 3 years to
cut their reporting time by a month.

Mandatory quarterly reporting for Main Board issuers

Question 9: Do you agree that mandatory quarterly reporting should be mtroduced for Main Board
issuers? .

X Yes
4 No

Please state reasons for your views.

It is not a matter of whether Hong Kong should do it, but in light of th:ie competition, why it has
not done so already. :

Question 10: Do you agree that Main Board issuers should publish their Quarterly reports within 45
days after the period end? ;

X Yes
] No

If you believe that a reporting deadline for quarterly reporting othfér than 45 days is more
appropriate, please state your preference. Please also state reasons for yohr views.

-

|

That seems a reasonable enough time, particularly if the quarterly reports are not required to be
audited. :

|

Question 11: Do you agree that quarterly reports of Main Board 1ssuers should include as a
minimum all the information set out in Table 8 of the Consultation Paper'f’

I Yes

] No




Please state reasons for your views. Please also comment, together w1th reasons on those items
which you believe may be considered to be added to Table 8. -

I think that a cash flow statement and a proper income statement and balance sheet, along with a
management discussion and analysis of the period, is a vital piece of mformatlon for security

analysts making investment decisions.

Question 12: Do you agree that a condensed consolidated income statenient in a quarterly report
should contain the following information, together with prior year compardtives:

(a) current quarter results; and

(b)  cumulative year-to-date results?
X Yes
M No

Please state reasons for your views.

If only to be in keeping with international standards. Companies that fail to comply with this
standard should not have business being on the main board of the exchange

Question 13: Do you believe that the following information, together witfh prior year comparatives,
should also be provided in the condensed consolidated income statement in the quarterly report for
a third quarter (see paragraphs 60 and 61 of the Consultation Paper):

(a) the first quarter results; and

(b)  immediately preceding quarter results?

] Yes
X No

Please state reasons for your views.

In the third (or any) financial quarter, I think the preceding quarter is 1mportant as is the prior year
period that was the same quarter. However, also having the first quartér is not that important.
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Question 14: Do you agree that printing and mailing of hard copies of quarterly reports to all
shareholders and holders of the company’s other securities should not be required but listed issuers
should be required to publish their quarterly reports on the HKEx websﬁe and the listed issuer’s

own website?

X Yes
[ No

Please state reasons for your views.

People no longer require paper copies of such reports - most people, I would argue, now use
online materials. In light of environmental consciousness, as well as utility and practicality, let
us let investors decide whether or not to print out circulars or announcements.

Question 15: Do you agree that the new quarterly reporting requ1rements should be introduced in
phases with: :

(a) “large companies” (as defined pursuant to Question 3 above) bemg required to comply with
the new Rules first; and :

(b)  other companics allowed a transitional period of two years to meet the new deadlines?

] Yes
] No

Please state reasons for your views.

1 don't see why smaller companies cannot start preparing for, and getiing ready for the change
now. At maximum, if a distinction is to be made, it should be at most a year. It should not take
public companies 3 years to handle something they should aiready be domg for internal purposes
as good corporate practice. ‘

Question 16: Do you agree that the commencement dates for the new quarterly reporting
requirements for Main Board issuers should be: ;

(a) “large companies” — three months quarterly accounting penods ending on or after 30
September 2008; and

(b)  other companies — three months quarterly accounting penods ending on or after 30
September 20107 :

1
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Please state reasons for your views. Please also comment, including reasons, if you have other
suggested commencement dates. _

My reasons have already been stated many times - but I shall say it again. a3 year delay should
be unnecessary for Main Board companies, large or small.

Alignment of GEM Rules to proposed Main Board Rules on quarterly reporting

Question 17: Do you agree that the same disclosure and publication requlrernents for quarterly
reporting should apply to Main Board and GEM issuers? -

> Yes

[:! No
Please state reasons for your views.

The GEM board should not be a hiding-place for disclosure-challenged entities that cannot be
bothered to provide important information to investors that are requlred in virtually every other
market. Hong Kong is well behind the curve, and being on GEM is no excuse.

Question 18: Do you agree that GEM issuers should be required to compljr with the new disclosure
requirements starting from their three months quarterly accounting periods ending on or after 30
September 20107

X Yes
] No

Please state reasons for your views.

If not sooner!

]

Question 19: Do you agree that the reporting deadline for the new GEM cfuarterly reports should be
the same as the reporting deadline for Main Board quarterly reports even if that mearis extending
the reporting deadline for GEM quarterly reports?

Y Yes
] No

Please state reasons for your views.




I do not see why GEM quarterly reports should be extended if they are to be the same as the Main
Board quarterly reports. _

Question 20: Do you have any other comments in respect of the issues discussed in the
Consultation Paper? If so, please set out your additional comments. :

Please note that all views expressed here are my own, and do not feﬂect the views of my
employer, - ’

Name : 7 RN Title

Company Name : 7 _ _ ‘
Contact Person D Tel. No.

E-mail ﬁ Fax No.
Address




