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QUESTIONNAIRE ON PERIODIC FINANCIAL RElf’ORTING

The purpose of this questionnaire is to seek views and comments from market users and interested
parties regarding the issues discussed in the Consultation Paper on Periodic Financial Reporting
published by The Stock Exchange of Hong Kong Limited (the Exchange), a2 wholly-owned
subsidiary of Hong Kong Exchanges and Clearing Limited (HKEx), in August 2007.

Amongst other things, the Exchange seeks comments regarding whether the current Main Board
Listing Rules and Growth Enterprise Market (GEM) Listing Rules (together; the Rules) should be

amended.

A copy of the Consultation Paper and this questionnaire can be obtained from the Exchange or at
http://www.hkex.com hk/consul/paper/consultpaper.htm.

Please return completed questionnaires no later than § November 2007 by one of the following
methods:

By mail or Corporate Communications Department
+ hand delivery Re: Consultation Paper on Periodic Financial Reporting
to: Hong Kong Exchanges and Clearing Limited

12th Floor, One International Finance Centre
1 Harbour View Street, Central

Hong Kong
By fax to: (852) 2524-0149
By email to: pir@hkex.com.hk

The Exchange’s submission enquiry number js (852) 2840-3844.

Please indicate your preference by ticking the appropriate boxes.

Where there is insufficient space provided for your comments, please attac}z additional pages as
necessary. '
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Half-year reporting _
Question 1: Do you agree that the time allowed for the release of half-year results ANNoUncements
and reports should be shortened from three months to two months after the ralcvant financial period

end?
X Yes
] No

Please state reasons for your views.

1. This is already the existing reporting reqmrement for the REITs under Rule 10.12 of the REIT
Code. and other RE!Ts in Hong Kong are at present adhermg to the proposed
change to the Listing Rules. The change will bring the different reporting reqmrements for listed
issuers (under the Listing Rules) and REIT companies (under the REIT Code) in line with each
other and promote a level playing field for the REITs which are also ]1sted on the Hong Kong

Stock Exchange.

2. We support the change as this will bring Hong Kong in line with theéintemational practice
adopted by other overseas stock exchanges. :

Question 2: Do you agree that the new reporting deadlines should be ijntroduced in phases;
specifically: ;

(a) “large companies” (as defined pursuant Lo Question 3 below) being reqmred to comply with
the new Rules first; and

(b)  to allow a transitional period of two years for other companies to meetgthe new deadlines?

@ Yes
] No

Please state reasons for your views,

[For transparency and good corporate governance reasons, most of the largf: companies should
have already adopted the practice on a voluntary basis.

The transitonal period of two years for other companies is considered 'jreasonable to enable
sufficient preparation for the implementation of the propesed changes. '

Question 3: Do you agree that “large companies” should mean compames with a market
capitalisation of $10 billion or more as at 31 December 2006 and, in the case of issuers that are
newly listed after 1 January 2007, those with an initial markct capitalisation of $10 billion or more

on the date of listing? (For more dBt&ll please see paragraph 21 of the Consultatmn Paper.)
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X Yes
] No

Please state reasons for your views.

To set the threshold of "large companies" at HKS$10 billion should be in line with market
expectation. It is also quite sensible given the approach will cover some 17.4% of listed issuers
with some 95% of the total market capitalisation. |

Question 4: Do you agree that the commencement dates for the accelerated réporting deadlines for
half-year reporting for Main Board issuers should be: :

(2) “large companies” — half-year accounting periods cnding on or after 30 June 2008;

" (b) other companies — half-year accounting periods ending on or after 30 June 20107

Yes
] No

Please state reasons for your views. Please also comment, including reasons, if you have other
suggested commencement dates. :

Same as Q2 above, most of the large companies should have already adopited the practice on &

voluntary basis for transparency and good corporate governance reasens. The transitonal period of
two years for other companies is considered reasonable to enable sufficient preparation for the

implementation of the proposed changes.

Annual reporting

Question 5: Do you agree that the time allowed for the release of annual rcsult$ announcernents and
reports should be shortened from four months to three months after the relevant financial period

end?
<] Yes
Ol No

Please state reasons for your views.

1. Like other large companies, we already adopted the proposed practice oh a voluntary basis,
We believe this will enable our unitholders to appraise the position and performance of
in a more timely fashion.




2. We support the change as it will bring Hong Kong more in line with the practice readily
adopted by international overseas stock exchanges.

Question 6: Do you consider that the new three month reporting deadline should be introduced in
phases such that:

(a) “large companies™ (as defined pursuant to Question 7 below) would be required to comply
with the new Rules first; and :

(b) there would be a transitional period of two years for other companéies to meet the new

deadline?
4 Yes
O No

Please state reasons for your views.

See same view stated as Q2 above.

Quesiion 7. Do you agree that, for these purposes, “large companies” should have the same
meaning set out in Question 3 above (and paragraph 21 of the Consultation Paper}"

£ Yes
] No

Please state reasons for your views.

(To set the threshold of "large companies” at HK$10 billion should be in line with market
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expectation. It is also quite sensible given the approach will cover some 17.4% of listed issuers
with some 95% of the total market capitalisation.

Question 8: Do you agree that the commencement dates for the accelerated rgporting deadlines for
annual reporting for Main Board issuers should be: :

(a) “large companies” ~ annual accounting periods ending on or after 31 December 2008;

(b)  other companies — annual accounting periods ending on or after 31 Decernber 20107

Please state reasons for your views. Please also comment, including reasons, if you have other
suggested commencement dates. f

Same as Q4 above.

Mandatory quarterly reporting for Main Board issuers

Question 9: Do you agree that mandatory quarterly reporting should be introﬂuced for Main Board
issuers?

1 Yes
No

Please state reasons for your views,

,T REJITs in Hong Kong are heavily regulated by SFC under the REIT Codé. Under Chapter 10
of the REIT Code, the manager is under a general obligation to keep holders informed of any
material information pertaining to the scheme in a timely and transparent manner in order to
enable holders to appraise the position of the scheme. The existing disclosure and reporting
regime under the REIT Code is considered adequate for the protection of investors.

2. The operating history of REITs in Hong Kong is relatively short (ranging from "less than 6
months” to "less than two years"). We opined that it is too early to conduct review on the
proposed introduction of mandatory quarterly reporting to REITs. We support that review
should be done at certain stage but we believe focus for the time being should be diverted to foster
favourable conditions for the growth of REITs market in Hong Kong. We take the view that
review process should be conducted at a later stage so that the regulators will be in a better
position to collating views and expectation from a more developed REIT market with more and

diverse market participants.
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3. We opined that the market responses given to the 2002 Consultation Paper (as set out in Table 2
of Chapter 1 of this Consultation Paper) are still valid concerns for the market participants, which
will not be repeated here again. To supplement on the point regarding the seasonal fluctuation
may be misleading, REITs' quarterly performance (rental reversion rate being one of the
performance indicators) will, to a certain degree be affected by the nurnber of leases subject to

renewal dunng a particular quarter. Tt gives rise to same concern.

Question 10: Do you agree that Main Board issuers should publish their quarterly reports within 45
days after the period end? ,

] Yes
X No

If you believe that a reporting deadline for quarterly reporting other t}ixan 45 days is more
appropriate, please state your preference. Please also state reasons for your views,

Same as Q9 above.

Question 11: Do you agree that quarterly reports of Main Board issuersé should include as a
minimum all the information set out in Table 8 of the Consultation Paper?

[} Yes
No

Please state reasons for your views. Please also comment, together with rcasons on those 1tems
which you believe may be considered to be added to Table 8. :

We do not support the proposal.

Question 12: Do you agree that a condensed consolidated income statement:in a quarterly report
should contain the following information, together with prior year comparatives:

N
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(a) current quarter results; and

(b) cumulative year-to-date results?

] Yes
Y No

Please state reasons for your views,

Question 13: Do you believe that the following information, together with prior year comparatives,
should also be provided in the condensed consolidated income statement in the quarterly report for
a third quarter (see paragraphs 60 and 61 of the Consultation Paper): :

(&)  the first quarter results; and

(b  immediately preceding quarter results?

] Yes
X No

Please state reasons for your vicws,

Question 14: Do you agtree that printing and mailing of hard copies of qxi-.larteriy reports to all
shareholders and holders of the company’s other securities should not be required but listed issuers
should be reguired to publish their quarterly reports on the HKEx website and the listed issuer’s

owrn website?
X Yes
(1 No

Please state reasons for your views.

The following view is given assuming mandatory quarterly reporting will be in place -

1. ESS is already launched and running well. To both issuers and investors, website disclosure
should be regarded as the most cost efficient and convenient venue for disseminating quaterly
reporting. This will enhance oversea investors to have timely access to the company's information

same as the local investors.

2. Paperless is also the world trend for environmental reason.
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Question 15: Do you agree that the new quarterly reporting requirements should be introduced in
phases with: :

(a) “large companies™ (as defined pursuant to Question 3 above) being requ1red to comply with
the new Rules first; and

(b) other companies allowed a transitional period of two years to meet the new deadlines?
2 Yes
1 No

Please state reasons for your views,

Same reason as QZ and Q6 above (assuming mandatory quarterly reporting Ewill be in place),

Question 16; Do you agree that the commencement dates for the new quarterly reporting
requirements for Main Board issuers should be:

{a)  “large companies” — three months quarterly accounting periods cndmg on or after 30
September 2008; and ;

(b) other companies — three months quarterly accounting periods c:ndlng on or after 30

September 20107
] Yes
X No

Please state reasons for your views. Please also comment, including reasons, if you have other
suggested commencement dates. :

Same as Q9 above.

Alignment of GEM Rales to proposed Main Board Rules on quarterly repiurting

Question 17: Do you agree that the same disclosure and publication reqmrcments for quarterly
reporting should apply to Main Board and GEM issuers?

| Yes
D Nao

Please state reasons for your views,




No particular view

Question 18- Do you agree that GEM issuers should be required to comply with the new disclosure
requirements starting from their three months quarterly accounting penods ending on or after 30

September 20107

] Yes
O No

Please state reasons for your views.

No particular view

Question 19: Do you agree that the reporting deadline for the new GEM quarterly reports should be
the same as the reporting deadline for Main Board quarterly reports even lf that means extending

the reporting deadline for GEM quarterly reports?

] Yes
[] No

Please state reasons for your views,

No particular view

A

Question 20: Do you have any other comments in respect of the issues discussed in the
Consultation Paper? If so, please set out your additional comments. :

No particular view

Name Title

Company Name
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