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QUESTIONNAIRE ON PERIODIC FINANCIAL REPORTING

The purpose of this questionnaire is to seek views and comments from market users and interested
parties regarding the issues discussed in the Consultation Paper on Periodic Financial Reporting
published by The Stock Exchange of Hong Kong Limited (the Exchange), a wholly-owned
subsidiary of Hong Kong Exchanges and Clearing Limited (HKEX), in August 2007.

Amongst other things, the Exchange seeks comments regarding whether the current Main Board
Listing Rules and Growth Enterprise Market (GEM) Listing Rules (together, the Rules) should be

amended.

A copy of the Consultation Paper and this questionnaire can be obtained from the Exchange or at
http://www.hkex.com.hk/consul/paper/consuitpaper.htm.

Please return completed questionnaires no later than 5 November 2007 by one of the following
methods:

By mail or Corporate Communications Department
hand delivery Re: Consultation Paper on Periodic Financial Reporting
to: Hong Kong Exchanges and Clearing Limited

12th Floor, One International Finance Centre
1 Harbour View Street, Central

Hong Kong
By fax to: {852) 2524-0149
By email to: pfr@hkex.com.hk

The Exchange’s submission enquiry number is (852} 2840-3844.
Please indicate your preference by ticking the appropriate boxes.

Where there is insufficient space provided for your comments, please attach additional pages as
necessary.




Half-year reporting

Question 1: Do you agree that the time allowed for the release of half-year results announcements
and reports should be shortened from three months to two months after the relevant financial period

end?

] Yes
<] No

Please state reasons for your views.

Some overseas subsidiaries may take time to complete audit review procedures.
Conglomerate business with divese business activities may take time to complete

internal reviewing exercise.

Question 2: Do you agree that the new reporting deadlines should be introduced in phases;
specifically:

(a) “large companies” (as defined pursuant to Question 3 below) being required to comply with
the new Rules first; and

(b) to ailow a transitional period of two years for other companies to meet the new deadlines?

X Yes
D No

Please state reasons for your views.

I do not agree the reporting deadlines for half-year reports be changed to 2 months. If it is
required I agreed that it should be implemented by phases.

Question 3: Do you agree that “large companies” should mean companies with a market
capitalisation of $10 billion or more as at 31 December 2006 and, in the case of issuers that are
newly listed after 1 January 2007, those with an initial market capitalisation of $10 billion or more
on the date of listing? (For more detail, please see paragraph 21 of the Consultation Paper.)

J Yes
X No

Please state reasons for your views.

Market capitalisation (MC) may not be a good indicator to represent the size of a company. A
positive correlation of MC and the company size is expected but it is not absolutely correct. [

S




suggest using turnover, total assets or number of employees as a supplement to MC.

Question 4: Do you agree that the commencement dates for the accelerated reporting deadlines for
half-year reporting for Main Board issuers should be:

(a) “large companies” — half-year accounting periods ending on or after 30 June 2008;
(b) other companies — half-year accounting periods ending on or after 30 June 20107
(] Yes
X No

Please state reasons for your views. Please also comment, including reasons, if you have other
suggested conmmencement dates.

More transistional period of time before implementation. 30 June 2009 should be the deadline
for "large companies”, while no change of deadlines for "other companies”.

Annual reporting

Question 5: Do you agree that the time allowed for the release of annual results announcements and
reports should be shortened from four months to three months after the relevant financial period
end?

] Yes

X No

Please state reasons for your views.

I can say, it depends. For those listed companies which have chosen calendar year as their
financial year, 4 months time is suffient to compensate for the stoppage time due to lunar new year
holiday. In general speaking, I will in favor of existing arrangement for annual results
announcements.




Question 6: Do you consider that the new three month reporting deadiine should be introduced in
phases such that:

(a) “large companies” (as defined pursuant to Question 7 below) would be required to comply
with the new Rules first; and

(b) there would be a transitional period of two years for other companies to meet the new

deadline?
B4 Yes
[0 No

Please state reasons for your views.

I do not agree the reporting deadlines for annual reporting be changed to 3 months. If it is
required I agreed that it should be implemented by phases.

Question 7: Do you agree that, for these purposes, “large companies” should have the same
meaning set out in Question 3 above (and paragraph 21 of the Consultation Paper)?

| Yes
MK No

Please state reasons for your views.

Same as above.

Question 8: Do you agree that the commencement dates for the accelerated reporting deadlines for
annual reporting for Main Board issuers should be:

(a) “large companies™ ~ annual accounting periods ending on or after 31 December 2008;

{b) other companies -~ annual accounting periods ending on or after 31 December 20107

4.



I No

Please state reasons for your views. Please also comment, including reasons, if you have other
suggested commencement dates.

31 December 2009 for those "large companies” and no change for "other companies”.

Mandatoery quarterly reporting for Main Board issuers

Question 9: Do you agree that mandatory quarterly reporting should be introduced for Main Board
issuers?

X Yes

1 No

Please state reasons for your views.

In the interest of recommended good practices and alignment with practices of overseas
jurisdictions.

Question 10: Do you agree that Main Board issuers should publish their quarterly reports within 45
days after the period end?

P Yes

O No

If you believe that a reporting deadline for quarterly reporting other than 45 days is more
appropriate, please state your preference. Please also state reasons for your views.

-

Question 11: Do you agree that quarterly reports of Main Board issuers should include as a
minimurm ail the information set out in Table 8 of the Consultation Paper?

X Yes
[ No




Please state reasons for your views. Please also comment, together with reasons, on those items
which you believe may be considered to be added to Table 8.

Question 12: Do you agree that a condensed consolidated income statement in a quarterly report
should contain the following information, together with prior year comparatives:

(a) current quarter results; and

(b) cumulative year-to-date results?

X Yes
O No

Please state reasons for your views.

I agree. It is useful for horizontal trend analysis,

Question 13: Do you believe that the following information, together with prior year comparatives,
should also be provided in the condensed consolidated income statement in the quarterly report for
a third quarter (see paragraphs 60 and 61 of the Consultation Paper):

(a) the first quarter results; and

(b)  immediately preceding quarter results?

O Yes
X No

Please state reasons for your views.

Too lengthy and information overflow. Investors should check the prior period results by
themselves.




Question 14: Do you agree that printing and mailing of hard copies of quarterly reports 10 all
shareholders and holders of the company’s other securities should not be required but listed issuers
should be required to publish their quarterly reports on the HKEx website and the listed issuer’s

own website?

2 Yes
7 No

Please state reasons for your views.

To save environment. Website publication is sufficient. I may suggest 1-2 summary sheet
contains key summary of financial highlights and forward Jooking statement may be useful for

distribution to shareholders.

Question 15: Do you agree that the new guarterly reporting requirements should be introduced in
phases with:

(a) “large companies” (as defined pursuant to Question 3 above) being required to comply with
the new Rules first; and

(b) other companies allowed a transitional period of two years to meet the new deadlines?

X Yes
] No

Please state reasons for your views.

Question 16: Do you agree that the commencement dates for the new quarterly reporting
requirements for Main Board issuers should be:

(a) “large companies” — three months quarterly accounting periods ending on or after 30
September 2008; and

(b) other companies — three months quartesly accounting periods ending on or after 30
September 2010?

] Yes
= No

Please state reasons for your views. Please also comment, including reasons, il you have other
suggested commencement dates.

30 June 2009 for those "large companies” and no change for "other companies”
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Alignment of GEM Rules te proposed Main Board Rules on quarterly reporting

Question 17: Do you agree that the same disclosure and publication requirements for quarterly
reporting should apply to Main Board and GEM issuers?

B4 Yes

] No

Please state reasons for your views.

Question 18: Do you agree that GEM issuers should be required to comply with the new disclosure
requirements starting from their three months quarterly accounting periods ending on or after 30

September 20107

Eﬂ Yes
] No

Please state reasons for your views.

Question 19: Do you agree that the reporting deadline for the new GEM quatrterly reports should be
the same as the reporting deadline for Main Board quarterly reports even if that means extending
the reporting deadline for GEM quarterly reports?

™ Yes
] No

Please state reasons for your views.

Question 20: Do you have any other comments in respect of the issues discussed in the
Consultation Paper? If so, please set out your additional comments.
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